Ekstensi Rambut Alami Kula

Tuku Klip Keriting Kusut Ing Ekstensi Rambut Kanggo Rambut Ireng

Ngarep v1 2

KINKY LURUS

KRITUNG

KULIT KULIT

PERM YAKI

Afro Kinky

Tuku Ekstensi Rambut Keriting Kinky kanggo Clip-In, Wig, Ponytails, bundel & LOCS!

100% Black Company diduweni

MNHE nyedhiyakake ekstensi rambut manungsa premium sing cocog karo kabeh jinis rambut keriting kusut. We are darmabakti kanggo nawakake ekstensi kualitas sing nggawe wanita aran lan katon apik. Kanggo informasi luwih lengkap babagan panas kanthi bener ngatur lan gaya rambut alami, manawa maca kiriman paling anyar.

Tuku Ekstensi Rambut Keriting Online

Temokake Tekstur Sampeyan Saiki!

Tuku Clip In Ekstensi Rambut Kanggo Rambut Ireng

FAQ

Pitakonan lan jawaban sing paling kerep

Nalika nemtokake jumlah pas rambut kriting kusut supaya, njupuk menyang akun dawa lan kekandelan rambute alam uga gaya sampeyan ngarahake kanggo sirah lengkap. Paket sing bobote kurang umume pas kanggo wong sing rambute tipis lan alus. Yen wutah rambute cendhak, lan sampeyan pengin nambah volume lan dawa, paket iki minangka pilihan sing apik kanggo sampeyan.

Budaya Rambut Afro

Bobot sing luwih gedhe cocog kanggo wanita kanthi tekstur rambut dawa sing kandel alami lan ngarahake nambah dawa eksponensial. 

Paket sing ngemot 10 lembar lan bobote paling sethithik 175 gram kudu cukup kanggo nambah volume lan dawa utawa nyebabake wutah rambut alami sing apik.

Campuran tegese owah-owahan sing sampeyan lakoni ing rambut supaya meh padha karo klip ing wefts. Tenun kanthi tekstur lan warna sing padha karo rambut sampeyan cocog kanggo tampilan tanpa cacat. Klip in minangka sing paling apik kanggo nyampur wutah rambut sing wis ana lan sing paling cocog kanggo keriting alami.

Rambut Panjang Ora Peduli / Tambah Volume?

Klip in iki digawe saka rambut ireng manungsa lan mesthi bakal njupuk rambut asli sampeyan, utamane yen Tipe 4 rambut. Klip in duwe tekstur rambut keriting kusut sing versatility ngidini sampeyan ngapusi kanthi macem-macem cara gaya kanggo niru kinking alami utawa curling rambut manungsa.

Ora nggumunake manawa produk kita minangka klip klip kualitas lan kelas paling dhuwur ing pasar lan paling cedhak karo tujuan pertumbuhan rambut sampeyan.

rambut kriting kusut minangka penambah kaendahan sing luwih seneng sampeyan tetep diskrit, apa sampeyan gaya munggah utawa mudhun. Langkah pisanan kanggo gaya sing luwih alami karo clip in yaiku mriksa kualitase. Apa rambute manungsa utawa sintetik? Kepiye para pelanggan nyemak ing Web?

Berjuang karo Gaya Protèktif?

Sintetis rentan kanggo karusakan, dene wutah rambut manungsa ngidini luwih akeh pilihan gaya tanpa ngalami karusakan. Pilih tekstur lan warna sing cocog karo sampeyan lan pasang ikal alami kaya profesional. Priksa manawa klip kasebut pas lan cedhak karo oyod wutah rambut. Dene pilihan gaya gumantung saka pilihan pribadi, curling nggampangake proses campuran.

Nggolek Ekstensi Rambut Kinky Curly 4C sing kandel utawa dawa?

Sampeyan bisa uga nimbang ngunjungi penata rambut kanggo motong sing sampurna. Profesional bakal motong ekstensi supaya cocog karo potongan rambut kanggo tampilan sing luwih asli. Biasane, clip in duwe ujung tumpul, dadi sampeyan pengin motong supaya katon luwih asli. Sampeyan uga bisa pewarna wefts kanggo sampurna. Disaranake kanggo wisuh klip in utawa aplikasi semprotan texturizing kanggo nyuda nggilap sumorot.

Sisir buntut tikus, botol banyu, pangilon, lan set klip sampeyan kabeh sing dibutuhake kanggo instalasi sing lancar. Kajaba iku, nginstal saben item mbutuhake wektu sing ora penting.

Tip Super Gampang kanggo Nginstal Klip ing ekstensi rambut

 

langkah # 1

Nggunakake sisir rat-buntut, belah rambute dadi bagean horisontal kanggo mbentuk pondasi kanggo rambut kriting kusut. Mulai saka mburi menyang ngarep nalika masang clip in ing rambute. Nyelehake weft ing saben bagean instalasi, bukak klip, geser mudhun menyang oyod rambut, banjur tutup. Tansah miwiti nginstal wefts ing tengah saben bagean, lan nerusake menyang sisih.

STEP #2

Sawise rampung karo baris pisanan, gawe bagean liyane, lan baleni panggonan seko. Kanggo saben rong baris wefts, priksa manawa rambute lan clip in lembab lan ora teles. Sampeyan bisa uga nimbang aplikasi krim styling kanggo mbantu rambut lan wefts duwe curls padha. Pangilon perlu kanggo mbantu sampeyan ndeleng apa sing sampeyan lakoni lan nggawe pangaturan yen dibutuhake.

Kaendahan rambut kriting kusut yaiku ngidini pelanggan nggawe macem-macem wutah rambut kanthi gampang lan ing wektu sing cendhak. Opsi ora ana watese kanggo barang sing bisa dikondisikake, dicelup, dikumbah, lan disetrika tanpa rusak.

Jinis rambut 4A, 4B & 4C

Bangs karo set afro gumunggung review umume positif ing Instagram lan forum online. Kanggo nggawe poni, bagean rambute cedhak bathuk lan tindakake pandhuan instalasi kanggo masang wefts kriting kusut ing bagean. Sawise instalasi, potong braids kanthi ukuran poni sing tepat kanggo bathuk.

Ekstensi Rambut Afro Mewah

Sampeyan uga bakal seneng karo keanggunan roti sing digawe karo kusut afro, utamane yen sampeyan nggoleki gaya sing cocog kanggo dina lan wengi.

Duwe clipped wefts ing posisi, twist mau kaping pirang-pirang watara basa padha kanggo nggawe bun ndhuwur kang volume sampeyan bisa beda-beda karo nomer clip in sampeyan nggunakake. Sampeyan bisa gaya wefts kanggo mbentuk kriting keriting longgar utawa twist mau menyang ponytail ramping. Dhaptar gaya sing bisa digayuh kanthi set afro ora ana watese anggere sampeyan nyelehake lan nyampur kanthi tepat. Temokake luwih akeh babagan gaya rambut tenun cepet paling anyar.

Nggawe gaya rambut sing nggawe sampeyan katon ing wong akeh ora kudu dadi tugas sing nggegirisi. Kanthi clip in sing wis siap, sampeyan bisa nggawe macem-macem gaya rambut kanthi wektu lan tenaga minimal.

Klip ekstensi rambut kriting Remy

Keriting keriting kita njamin keanggunan, kapercayan, lan pengalaman sing nyenengake kanggo para pelanggan. Kajaba iku, kanthi layanan pangiriman sing cepet, sampeyan bisa yakin bakal nampa paket ekstensi sajrone sawetara dina lan ing kahanan sing apik. Saben review produk kita ngandhani akeh babagan katresnan ing saubengé barang lan layanan sing berkualitas tinggi. Sawise ditinjau kanthi tepat babagan rambut sampeyan saiki lan nganggo set clip-in sing tepat kanggo sirah lan rambut, priksa manawa sampeyan tindakake pandhuan sing wis kasebut ing ndhuwur kanggo nyampur lan gaya rambut sampeyan kanthi hak dilindhungi undhang-undhang.

Ngelingi Klip Rambut 4C?

Produk profesional kanggo wanita warna ora kudu dadi misteri sing mung dingerteni dening stylist sampeyan. Kabeh klip rambut alami bisa ditrapake 4A, 4B lan 4c rambut saliyane 3A, 3B lan 3C. Saiki sampeyan bisa njaluk produk apik-looking dikirim menyang ngarep lawang. Rasa alami, tampilan alami, warna alami, tekstur, lan bersinar. Rasa apik saben dina nalika sampeyan nganggo klip ing ekstensi rambut, rambut palsu, lan penutupan saka pilihan produk rambut profesional sing gampang digunakake.

100% Rambut Manungsa

 

MNHE nyedhiyakake clip-in paling apik ing donya amarga para pelanggan pesen saka kabeh ndonya. Ing endi wae wanita pengin dheweke katon rampung dening curls mulya sing katon apik tenan, sampeyan bisa manawa dheweke wis nggunakake produk sing kita Simpenan. Iki minangka perwakilan paling elegan saka rambut manungsa kualitas paling dhuwur lan layanan pelanggan manungsa nyata online kanggo produk rambut sing apik tenan. Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk sing apik tenan, hubungi layanan pelanggan amarga agen kita ngadeg kanggo mbantu sampeyan. Yen sampeyan duwe pitakon babagan tekstur apa sing kudu sampeyan gunakake ing rambut, kita wis dijamin. Sampeyan uga bisa mriksa kiriman sing apik tenan iki sing nyakup kabeh tekstur etnik.

Kita Fokus ing jinis rambut Afrika Amerika

Ing kene ing MNHE, kita ngerti manawa ora ngerti tekstur sing tepat bisa dadi rumit, mula kita wis ngilangi kerumitan supaya proses iki gampang lan lancar kanggo para pengunjung. Brand kita 100% ireng diduweni lan kita fokus kanggo nggawe wanita ireng njaluk rambute manungsa paling apik online. We break mudhun kabeh macem-macem nuansa nalika nerangake rambute ireng. Kabeh produk rambut alami kita wis dilapisi kanthi sampurna kanggo mesthekake campuran lan instalasi sing gampang kanggo katon lan tangi. Kabeh produk dikirim internasional lan ora winates kanggo wanita Afrika-Amerika.

Klip Lengkap & Kandel ing ekstensi rambut kanggo rambut ireng

 

MNHE ngidini tekstur gampang ditata ing macem-macem cara. Serut ponytails munggah-dos, lan braids, & bundel ditawakake ing situs web. Klip-in minangka cara sing sampurna kanggo ngganti gaya sampeyan tanpa ngrusak kahanan asline. Tetep locs ditarik maneh utawa anteng saben dina kanggo njaga tampilan sing dikarepake bisa nimbulaké mundhut utawa karusakan. Nalika sampeyan nggunakake clip-in kriting, sampeyan bisa katon apik tenan lan nglindhungi tress saka saben dina nyandhang lan wutah rambute luh.

Iku bakal katon minangka sanadyan locs kriting kusut ayu cascading watara pasuryan nalika sampeyan nganggo buntelan kita. Padha teka ing macem-macem dawa lan tekstur uga. Tuku clip-in sing cocog karo tekstur sampeyan dhewe ngidini campuran sing lancar lan asil sing wis rampung. We nutupi kabeh kabutuhan loc Panjenengan. Sampeyan bisa nggunakake clip-in kanggo kamuflase fase potong sing tuwuh, utawa fase transisi kikuk saka straightened relaxed kanggo wutah rambute. Cukup gambar wutah rambute tansah wanted locs dadi, sawise instalasi gampang sampeyan bisa njaluk conto nyata kanthi nggunakake bundel kita. 

Produk MNHE nambah volume kanggo wanita ireng sing nggoleki rambut sing lengkap. Saben produk gampang banget diatur lan kalebu 100 rambut manungsa. Kabeh klip ing ekstensi rambut dilengkapi instruksi lengkap babagan cara nyandhang lan ngrawat panggunaan jangka panjang. Yen sampeyan duwe pitakon, hubungi layanan pelanggan yen sampeyan angel nemtokake jinis rambut utawa luwih.

PAWARTA MNHE

Nutup Paling Anyar Ing Black Girl Magic!
CARA NJAGA RAMBUT 4C 2021

CARA NJAGA RAMBUT 4C 2022

 Akeh pilihan warna rambut, ekstensi, lan gaya rambut sing kasedhiya bisa nggawe kadhangkala kaya jinis rambut alami ora entuk apresiasi. Ana macem-macem jinis rambut lurus lan kriting, lan sampeyan kudu ngerti jinis rambut sampeyan sadurunge mutusake perawatan.

ekstensi rambut ireng

STYLING lan ngrawat rambute AFRO TEKSTUR

Tetep rambut katon seger lan sregep kadhangkala bisa dadi luwih repot tinimbang sing kudune. Artikel ing ngisor iki ndeleng sawetara pitakonan sing paling kerep ditakoni babagan njaga lan ngrawat rambut sing sehat - khusus rambut tekstur afro. Afro Kinky rambute manungsa kriting Carane

Carane Nggawe Serut Ponytails Katon Alami

Carane Nggawe Serut Ponytails Katon Alami

Kita nutupi tren paling anyar ing jagad rambut alami. Iku cara sing gampang banget kanggo nambah volume lan dawa menyang rambut cendhak, medium dawa utawa curls, gulungan lan kinks. Ekor kuda serut yaiku potongan rambut sing digawe saka rambut manungsa utawa sintetis. Gaya buntut pony serut nduweni sisir cilik lan a

50 PRODUK RAMBUT ALAMI PALING BEST

50 PRODUK RAMBUT ALAMI PALING BEST

Duwe produk rambut alami sing paling apik penting kanggo sapa wae sing duwe warna. Ing kirim iki, tujuan kita ing kene ing MNHE kanggo nyedhiyakake para pamaca kanthi informasi sing paling apik babagan ngurus rambut alami kanthi bener. Dadi tanpa luwih utawa amarga kene produk ndhuwur

CARA NETEKAN KULUNG ING 2021

CARA NETEKAN KULUNG ING 2022

Aku iri karo wong-wong sing duwe tekstur rambut alami sing luwih longgar nganti aku sinau carane ngurus lan ngapusi rambutku kanthi bener. Bab sing nggawe rambute alami dawa lan sehat iku tepat kanggo hidrasi lan banjur ngunci curls kasebut ing panggonan yen wis dibentuk. Iki kirim utamané

KEBENARAN TENTANG RAMBUT KULIT AFRO

KENYATAAN TENTANG RAMBUT KRITIS AFRO

Gaya Rambut & Tren Populer Rambut kriting Afro mesthi sinonim karo kudu mbutuhake pirang-pirang taun kanggo tuwuh rambut jinis 4. Nanging, kanthi kemajuan anyar ing wig, clip-in, lan ekstensi rambut kusut, tampilan iki ora nate luwih alami kanggo ditarik. Ora mung sampeyan bisa pindhah saka

Tuwuh Rambut Alami Cepet karo Tip kanggo Rambut Sehat Panjang 2021

CARA TUMBUH RAMBUT ALAMI CEPAT ING 2022

Ngombe Banyu Banyu sing Kathah mbantu nyedhiyakake wutah rambut. Dadi liwat konsumsi utawa kanthi ngumbah rambut kita nggunakake. Aku menehi saran supaya sampeyan ngombe paling ora 3 liter banyu saben dina (udakara 1 galon) kanggo ndeleng wutah rambut sing apik. Napa nggunakake banyu mbantu

CARA CURLFORMERS lan WAVEFORMERS

CARA CURLFORMERS lan WAVEFORMERS

Iki bisa dadi salah siji rasa nyeri ing gaya bokong kanggo turu, nanging rambut sampeyan bakal katon apik banget. Yen sampeyan kepingin weruh apa sing dakkandhakake yaiku sing dadi Curl lan Wave. Apa sing bakal ditindakake gaya iki yaiku ngegungake rambutmu siji, lan aku ngomong babagan cara sampeyan bisa ngegetake

CARA NGANGGO PERM RODS ING RAMBUT ALAM

CARA NGANGGO PERM RODS ING RAMBUT ALAM

Salah sawijining favorit dadi gaya nalika aku pengin sing lucu lan beda yaiku set rod perm. Nanging, terus terang nindakake kabeh rambut kanthi individu kanthi batang perm kasebut mung butuh wektu akeh. Aku ngerti karo 2 bocah cilikku mung ana wektu sing winates

NGERTI METODE LOC

NGERTI METODE LOC

Yen sampeyan duwe rambut kriting alami, sampeyan kudu nindakake kabeh sing bisa kanggo nambah kelembapan ing rambut utawa nahan cairan apa wae sing ditinggal sawise dina sing suwe, utamane yen sampeyan kalebu spektrum 3A nganti 4C. Rambut kriting bisa dadi rapuh lan angel banget dijaga

KENAPA OKE NATURAL BALIK RAMBUT RELAX?

KENAPA OKE NATURAL BALIK RAMBUT RELAX?

Aku wis nonton video YouTube, kaya biasane, lan aku weruh influx saka alam santai rambute. Sadurunge miwiti kirim blog iki, aku pengin ujar manawa apa sing sampeyan pilih kanggo rambut sampeyan dadi pilihan sampeyan! Posting blog iki khusus kanggo alasan apa

TAHAP TUMBUH RAMBUT ALAM 2021

TAHAP TUMBUH RAMBUT ALAM 2022

Nalika nerangake tahap rambut alami, siji sing paling digoleki yaiku madu dawa lan akeh. Yen sampeyan duwe (utawa duwe) rambut alami, sampeyan bakal ngerti yen lelungan kanggo nggayuh dawa sing dikarepake iki cukup angel.

KARAKTERISTIK POROSITI RAMBUT

KARAKTERISTIK POROSITI RAMBUT

Porositas Rambut wis dadi omongan ing kutha wiwit kedadeyan ing komunitas rambut alami ing taun 2009. Iki wis nuduhake luwih akeh babagan saben alam unik. Sadurunge kawruh porositas, kabeh kita wis 4b / 3a / 4c kanggo pindhah saka; saiki, kita ngerti sing 4c alam sing wis dhuwur

CARA CUCI LAN NATURAL RAMBUT

CARA CUCI WITH NATURAL RAMBUT (PANDUAN LENGKAP)

Kiriman iki nyakup rong swara profesional babagan carane duwe pengalaman cuci lan go sing paling efektif dening para blogger MNHE: KROOTS & SAMANTHA ARNOLD) Dina iki aku rumangsa ngomong babagan carane ngumbah lan nggawe rambut alami. Aku wis berjuang karo liwat taun aku dadi NATURAL. Aku nonton video saka

SITUS WEB TERBAIK UNTUK BLOG RAMBUT ALAM ONLINE

Blog Rambut Alami Paling Top kanggo 2022

Tujuan kita yaiku kanggo menehi katrangan babagan blog sing apik banget sing disenengi lan disenengi. Muga-muga, kita bisa menehi wawasan sing luar biasa kanggo nemokake informasi sing paling apik babagan blog rambut alami. Naturally Curly Naturally Curly minangka salah sawijining blog rambut alami OG. Padha wis watara kanggo 20 taun - ngewangi wanita miwiti

11 Gaya rambut sing nggumunake kanggo preian

11 Gaya rambut sing nggumunake kanggo preian

Preian wis nyedhak lan pesta sabanjure, tanggal utawa acara kulawarga bakal teka. Sampeyan wis siyap rasukan nanging rambutmu piye.? Mangkene koleksi gaya sing lucu supaya katon apik ing fungsi sabanjure. 1) Bun Kepang Rambut Liburan Sampeyan ora bisa salah

PIKIR-PIKIR PILANG? Kene sawetara TIPS! 2021

PIKIR-PIKIR PILANG? Kene sawetara TIPS! 2021

Dadi, aku wis krungu lelucon lawas babagan cara wanita sing luwih peteng katon nganggo rambut pirang lan aku ora ana ing kene. Bubar, ana wong sing mutusake kanggo ngolok-olok wanita maneh kanggo pilihan sing digawe nganggo rambute! Wong iku Peter Thomas,

MY TOP 5 GAYA RAMBUT ALAM

MY TOP 5 GAYA RAMBUT ALAM

Oke ladiezzzzzz, ayo ngomong gaya rambut!! Dadi alam sampeyan pengin ngalih munggah saben sapisan ing nalika, sing twist metu lan braid metu ora bisa sugih….dadi kene aku wis kadhaptar sandi ndhuwur 5 rekmo sing aku (saiki) rock lan duwe! Nggih. (Tembak aku cheerleader dhewe) .. ENJOY Mohawks aku

5 KESALAHAN MOISTURIZING Gampang

5 KESALAHAN MOISTURIZING Gampang

Musim dingin wis teka lan sing paling apik sing bisa ditindakake kanggo rambut ing cuaca iki saiki yaiku njaga kelembapan. Aku sok dong mirsani sing akeh sing duwe dicokot tad saka misconceptions nalika nerangake apa bener njupuk kanggo moisturize rambute. Nalika maca iki

NAPTURAL85 SINGKAT FRO

NAPTURAL85 SHORT FRO! Entuk tampilan iki!

YA Naptural85!!! Kita kabeh seneng rambut alami Naputal85. Nanging kita bisa uga ora kabeh duwe dawa utawa volume. Aku nemoni foto lawas iki nalika rambute luwih cendhek. Aku jatuh cinta lan pengin ngandhani kabeh wong kepiye carane bisa ndeleng tampilan iki! Rambute alam

GAMPANG IKI: CIARA

GAMPANG IKI: CIARA

Go Ci Ci Go Ci Ci GO! Oke, aku weruh Ciara nganggo tampilan iki ing karpet abang lan aku seneng! Aku seneng niru gaya selebriti lan sing iki kudu dadi koleksi "tampilan iki!" Ciara? olahraga ponytail poofy dhuwur ramping karo kabeh

MISS JESSIE'S MIKO! DIY

MISS JESSIE'S MIKO! DIY

Salam Boneka. Iki Cabang TiTi sing ayu, dheweke dadi Co-pemilik Produk Rambut Miss Jessie. Dheweke goyang rambute alam. Iku gedhe, kandel lan ayu. Kita bakal menehi pitutur marang kowe carane nggawe tampilan iki nganggo rambut kita! Sampeyan kudu: Denman Brush

Jepit Rambut Alami: 4A, 4B, 4C Rambut | Afro Kinky Curly

Nggabungake Klip Rambut Alami karo Rambut Kinky Curly 4A, 4B lan 4C

Clip-in nduweni keluwesan gaya sing wis dadi hype ing masyarakat modern. Sampeyan bakal kaget ngerti yen ekstensi rambut tanggal bali menyang abad pertengahan nalika wong Mesir nganggo. Ekstensi kasebut digawe saka rambut manungsa utawa wulu wedhus sing dicelup nganggo lilin tawon lan resin. Kabeh

TOP 5 SELEBRITI ALAM..

TOP 5 SELEBRITI ALAM..

Tujuan hiburan mung…kabeh wanita iki padha nggumunke lan KUWAT. Sing nggumunake babagan dadi alam yaiku akeh wanita ing ndonya sing sinau babagan ngrampungake. Bebarengan karo akeh selebriti sing kita tonton ing televisi saiki. Aku sijine bebarengan dhaftar sandi

6 PRODUK DIY YANG MENGGUNAKAN JUS ALOE VERA UNTUK RAMBUT

6 PRODUK DIY YANG MENGGUNAKAN JUS ALOE VERA UNTUK RAMBUT

Aku wis ngombe jus aloe vera iki lan aku ora bakal mandheg maneh. Aku mesthi krungu babagan jus aloe vera kanggo rambut saka sawetara YouTubers rambut alami ndhuwur kaya naptural85 nanging aku ora nate nyoba dhewe nganti saiki. Aloe vera wis dikenal

APAKAH NGIKUTI TREN #HAIRGOALS PERLU UTAWA REAKSI KEBEBASAN?

Iki minangka salah sawijining topik kontroversial sing bubar aku debat ing media sosial taun iki. Nalika nerangake topik kaya iki, aku seneng njupuk wektu kanggo nyatakake loro sudut pandang lan banjur menehi pendapat dhewe. Aku nindakake iki?supaya dialog sehat bisa mbentuk

3 Rahasia AWKWARD WANITA digunakake kanggo wutah rambute

3 Rahasia AWKWARD WANITA digunakake kanggo wutah rambute

Kita wis nindakake samubarang kanggo rambut alami kaya bahan kimia, utawa panas banget supaya rambute luwih dawa kanthi kurang kusut. Kita sejatine duwe pirang-pirang produk ing toko lan online sing cocog karo rambute. Nanging, nggunakake kabeh produk alami wis dadi hit gedhe ing taun iki. wong wadon

5 RAMBUT ALAMI RUTIN MALAM

5 RAMBUT ALAMI RUTIN MALAM

babagan kahanan, shampooing, utawa gaya rambut. Sayange, aku ora krungu akeh obrolan babagan perawatan rambut ing wayah wengi. Aku ngerti yen nggawe rutinitas ing wayah wengi, aku durung bisa nindakake apa sing kudu ditindakake kanggo nyiapake rambutku.

Pandhuan wiwitan kanggo ngurus wilayah NAPE Panjenengan

Pandhuan wiwitan kanggo ngurus wilayah NAPE Panjenengan

Akhir-akhir iki, wanita fokus banget ing pinggiran nanging nglirwakake area nape. Apa maneh rambute sing diarani ibuku "pawon". Sampeyan bisa rusak ing area nape saka karusakan kimia sadurunge, gaya nyenyet, utawa kaku. Kadhangkala rambut mandheg tuwuh ing kana. 7

6 GAYA RAMBUT KARO CLIP-IN EXTENSIONS

6 GAYA RAMBUT KARO CLIP-IN EXTENSIONS

Sapa sing ora seneng tampilan prasaja sing cepet kanggo ngalih munggah utawa setengah munggah setengah mudhun rambute alam? Utamane yen sampeyan bisa nambah volume utawa dawa ekstra ing rambut. Clip-In minangka cara sing apik kanggo nggawe gaya rambut alami! Iku apik kanggo duwe? inspirasi ekstra sethitik carane

PILIH: A MUSUH MUNGSUNG ROOTS Panjenengan

PILIH: MUSUH MUSUH ROOT Panjenengan?

Pick wis digunakake pirang-pirang dekade kanggo entuk volume ing antarane kabeh jinis rambut, nanging apa alat gaya iki nyebabake cilaka ing proses kasebut? Kanggo umume sing alami, rambut sing setinggi langit iku sing paling dikarepake lan saben wong bakal ngrasakake gaya sing jarang. Nanging, yen iki

KURSUS RAMBUT ALAMKU

KURSUS RAMBUT ALAMKU

Hey! Apa sampeyan kelingan nalika sampeyan miwiti lelungan rambut alami? Yen sampeyan lagi miwiti, apa sampeyan krungu istilah kaya TWA, Metode LOC, Metode LCO, Rambut 4A, Rambut 3A, Rambut Transisi… apa aku kudu mandheg? Apa sampeyan kepengin weruh apa tegese kabeh? Sampeyan miwiti kanggo mikir, Aku iki arep

12 gaya mangsa kanggo rambute alam

12 gaya mangsa kanggo rambute alam

Entuk kaos kaki sing kabur lan sweter sing anget amarga musim dingin wis nyedhak! Iki musim sing nyenengake, nanging apa rambut sampeyan bisa dadi pembunuh swasana ati ing mangsa iki? Apa ujung garing utawa rusak sing ora dikarepke, untaian kita mesthi ngerti kepiye tumindak salah nalika rada adhem.

CARA KEREP MOISTURIZE RAMBUT ALAMI 2021

CARA KEREP MOISTURIZE RAMBUT ALAMI 2022

Kadhangkala bisa kaya perang kanggo ngerteni sepira kerepe moisturizing rambut alami. Nanging, kita ana ing kene kanggo mbantu sampeyan ngatasi tantangan kasebut dina iki! Sing Penting Cara paling apik kanggo njaga kelembapan rambut yaiku kanthi jadwal sing apik. Sisih angel babagan iku

KEPIYE GERAKAN RAMBUT ALAM MULAI?

KEPIYE GERAKAN RAMBUT ALAM MULAI?

Rambut Wanita Ireng iku unik kanggo jinis rambut liyane ing donya. Iku coarse lan kandel karo cenderung kanggo curl ? lan nggulung bakal, yen ora didandani! Iki tegese nyingkiri udan / blumbang / taman sprinkler ing kabeh biaya? lan malah mbatalake rencana nalika sampeyan butuh

DIY Krasan ninggalake-IN KONDISI

DIY Krasan ninggalake-IN KONDISI

Yen sampeyan nemokake tantangan kanggo nemokake gaya rambut alami, sampeyan ngerti perjuangane. Tetep rambute lembab kadhangkala katon ora mungkin. Sing luwih elek, kondisioner sing sampeyan deleng ing toko bisa dicampur karo bahan kimia sing atos, utawa kabeh alami nanging larang banget. Apa sing kudu ditindakake bocah wadon? nimbang

TOP 5 GAYA RAMBUT ALAM FOR WANITA Ireng

TOP 5 GAYA RAMBUT ALAM FOR WANITA Ireng

Gaya rambut alami ireng dadi luwih serba guna lan kreatif minangka blogger, lan pengaruh rambut alami nyoba nganggo gaya sing beda lan unik. Kita wis njelajah jaring kanggo sawetara tampilan paling apik sing sampeyan pengin rock. Gaya rambut alami sing paling apik kanggo 2020 iki ora mung gampang ditindakake, sampurna

GAYA kanggo GAYA RAMBUT NATURAL

GAYA kanggo GAYA RAMBUT NATURAL

Cukup asring minangka wanita warna, kita nemokake awake dhewe pengin solusi sing paling apik nalika mutusake kanggo transisi menyang rambut alami. Tujuan saka kiriman iki yaiku nyedhiyakake wanita kanthi sumber daya paling apik sing kasedhiya kanggo mbantu sampeyan entuk rambut alami sing dawa lan alus. Sawetara wanita nggoleki

CARA TUMBUH BACK EDGES CEPAT

CARA TUMBUH BACK EDGES CEPAT

Yagene pinggiranmu utawa ing kasusku, pinggiranku, kaya-kaya dadi sing pisanan? Utamane sawise aku duwe anak, kadhangkala ora mungkin bisa tuwuh maneh. Kayane yen aku duwe anak nomer loro, pinggiranku ora tuwuh maneh lan

TOP DO'S lan DONT nalika protective Styling

TOP DO'S lan DONT nalika protective Styling

Aku penggemar gaya protèktif, ora mung nglindhungi rambut lan supaya rambute mekar tanpa sampeyan nindakake apa-apa, nanging uga ngirit wektu. Aku ora ngomong babagan gaya protèktif karo rambutmu dhewe amarga mung kuwi gaya protèktif sing daklakoni

CARANE TWIST OUT ING RAMBUT ALAM LAN DADI GURU

Wiwit aku duwe bayi, aku rumangsa wis bola-bali perang karo rambutku. Siji-sijine perkara sing ora dakkarepake yaiku salahku. Sawise nyoba macem-macem cara, aku saiki bisa nuduhake pelajaran sing wis daksinaoni kanggo mbantu entuk twist sing paling apik.

ACARA TV ISI INSPIRASI RAMBUT

ACARA TV ISI INSPIRASI RAMBUT

Ana akeh karakter ireng ing acara lan film taun iki. Aku wis ndeleng dadi akeh gaya etnik anyar lan gambaran bubar, lan? Aku bungah kanggo ndeleng ngendi kita pindhah saka kene. Nanging, aku bubar maca artikel sing ngomong babagan rambut palsu sing nggegirisi

GAYA RAMBUT AMERIKA AFRIKA LUKAS 2020

GAYA RAMBUT AMERIKA AFRIKA LUKAS 2022

Yen sampeyan nggoleki gaya rambut Afrika Amerika sing paling monjo utawa mikir babagan owah-owahan rambut anyar, mula sampeyan wis ana ing papan sing bener. Ing ngisor iki ana tren sing bakal sampeyan deleng ing 2022. Seneng tampilan anyar lan mateni ing 2020. 1) Kepang Kotak Pendek 2019 wis dadi kabeh babagan

MY BIG CHOP JOURNEY

MY BIG CHOP JOURNEY

Wiwitan saka Rambut Gedhe Chop… Kepiye carane aku dadi alami Apa aku dipotong gedhe? Apa aku transisi? Iki mung sawetara saka pitakonan sing aku wis takon liwat Course saka alam. Ayo kula mbedah saben pitakonan kanthi kemampuanku sing paling apik diwiwiti saka WHERE DID

Kréta Blanja
Entuk diskon 20% kanthi kode kupon "diskon 20"

Kaya Diskon? gabung karo Klub VIP!